Dé beroepspolis voor professionals in de reclame

U bent gezegend met een vooruitziende blik als reclameprofessional. Maar ook u kunt beroepsmatig aansprakelijk worden gesteld voor onverwachte gevolgen.

Wij kennen de specifieke beroepsrisico's in de reclame branche en daarom hebben we de beroepsaansprakelijkheids­verzekering speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers.

Premie berekenen ›

Een voorbeeld uit de praktijk

Een tekstschrijver maakt met een format en een stuk aanvullende tekst inbreuk op het auteursrecht van een collega tekstschrijver. De tekstschrijver heeft in dezelfde format en tekststijl als de collega tekstschrijver zijn werk gepubliceerd.

De verzekeraar dekt de kosten van de juridische bijstand in de rechtzaal en verzorgde de ondersteuning bij het begrijpen van auteursrechten/copyright, zodat dezelfde fout niet nog een keer zal worden gemaakt en de reputatie van de tekstschrijver niet in het geding komt.

Wij kennen uw beroepsrisico's

Wanneer u geconfronteerd wordt met een schadeclaim, garanderen wij een snelle en deskundige afhandeling. Ook houden onze schadebehandelaars rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever. Wij hebben regelmatig contact met adviseurs, juristen en deskundigen uit de reclamesector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daarom zijn wij in staat om onze producten nauw af te stemmen op uw behoefte.

Maak een berekening ›