Beroeps­aansprakelijk­heid voor webdevelopers, ontwikkelaars

Als webdeveloper ben je onder andere verantwoordelijk voor het maken van scripts, services, databases, cms'en en webshops. Als ICT-professional ben je veel in contact met opdrachtgevers, ontwerpers en front-enders. Je geeft je commitment af op heldere scopes.

Onze ICT beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is een zeer goede dekking tegen technologie en media aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen zeer scherpe tarieven.

Premie berekenen ›

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merk je hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen je op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

De schadeservice van Beroepspolis.nl is daarom een erg belangrijk aspect van onze dienstverlening. Wanneer je geconfronteerd wordt met een schadeclaim, garanderen wij een voorspoedige en deskundige afhandeling. Ook houden onze schadebehandelaars rekening met jouw reputatie en de commerciële verhouding tussen jou en de opdrachtgever.

Maak een berekening ›