Beroeps­aansprakelijk­heid voor vrijetijdsadviseurs

Als recreatie, toerisme & cultuur adviseur loopt u aansprakelijkheidsrisico's bij uw klanten.

Daarom adviseren wij de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheidsclaims van opdrachtgevers tegen zeer scherpe tarieven.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Zeker. Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemers in de leisure sector. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Reputatie

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›