Beroeps­aansprakelijk­heid voor verzekeringsadviseurs en tussenpersonen

Als verzekeringsadviseur of tussenpersoon biedt u financiële diensten en producten aan. U kent de markt. Dat is uw expertise. En u wilt voor uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering niet teveel premie betalen.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering scherp aanbieden en online voor u toegankelijk maken. De verzekerde bedragen voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en de premie is zeer scherp. Ervaar hoeveel u kunt besparen ten opzichte van de bekende partijen zoals Bavam en Schouten.

Premie berekenen ›

Ook Financieel Planners en Gevolmachtigd Agenten

Met de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor tussenpersonen en verzekeringsadviseurs bent u verzekerd van een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven. En deze verzekering is ook geschikt voor de gevolmachtigde agent en de financieel planner.

Een voordeliger alternatief!

Jazeker! Tussenpersonen, financieel adviseurs, verzekeringsadviseurs of makelaars in assurantiën profiteren van een aantrekkelijke besparing! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroepsaansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Premie berekenen ›

Over Beroepspolis

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Maak een berekening ›