Beroeps­aansprakelijk­heid voor uitvaartondernemers

Als uitvaartondernemer verzorgt u een passende uitvaart voor voor de overledene en nabestaanden. Dat doet u met zorg en respect.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering verzorgt u een goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers en nabestaanden tegen zeer scherpe tarieven.

Premie berekenen ›

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Zeker! Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheidsverzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›