Beroeps­aansprakelijk­heid voor turnaround managers

Als turnaround manager zorgt u ervoor dat het groeipotentieel van bedrijven zich vergroot of juist herstelt. Via het doorlichten van de onderneming komt u met een strategisch verbeterplan dat moet leiden naar positief rendement.

U helpt ondernemingen efficiënter te opereren en u adviseert over het te voeren beleid. Het is dan ook niet meer dan terecht dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van een uitgestippelde koers.

Premie berekenen ›

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Verzekerd als geen ander!

Wij kennen de specifieke beroepsrisico's van management consultants en daarom is onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers die verband houden met door u verleende diensten en gegeven adviezen.

Wij helpen u met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team deze snel, doeltreffend en efficiënt afhandelen.

Maak een berekening ›