Beroeps­aansprakelijk­heid voor tuinontwerpers en landschaps­architecten

Het is uw specialiteit om een tuinontwerp en beplantingsplan te maken. Een goed tuinontwerp of beplantingsplan geeft meerwaarde aan de omgeving en verhoogt de waarde van bijvoorbeeld woonhuis of kantoor.

U ontwerpt bijvoorbeeld landschapstuinen , boerderijtuinen, stadstuinen, landgoederen, daktuinen, campinginrichting en nog veel meer. Een goed tuinontwerp of beplantingsplan is een creatief idee waaraan veel praktische eisen aan ten grondslag liggen. U bent de specialist voor ondernemer of particulier die daarvoor wordt ingehuurd.

U heeft veel ervaring als deskundige en weet wat u doet. Toch kan het helaas voorkomen dat een opdrachtgever dat anders ziet! Wij bieden dan een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering die precies bij uw bedrijfs- en beroepsrisico's aansluit.

Premie berekenen ›

Verzekerd als geen ander!

Wij helpen u met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team deze snel, doeltreffend en efficiënt afhandelen.

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Maak een berekening ›