Beroeps­aansprakelijk­heid voor systeemontwikkelaars

Als systeemontwikkelaar bouwt en test u een goed werkende infrastructuur voor informatiesystemen. Ook het zelf schrijven van software en het maken van rapportages behoren tot uw werkzaamheden.

U vertrouwt volledig op de ervaring en expertise die u heeft opgebouwd. Dan kunt u er zeker op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van de door u (niet) geleverde expertise.

Premie berekenen ›

Wij begrijpen uw beroepsrisico's

Met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering via Beroepspolis.nl kunt u zich als professionele systeemontwikkelaar zonder zorgen richten op het aanbieden van uw expertise.

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit de ICT-sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›