Beroeps­aansprakelijk­heid voor security specialisten

Als security specialist bent u verantwoordelijk voor de beveiliging met betrekking tot computernetwerken. U zorgt ervoor dat mogelijke aanvallen op het netwerk tegengegaan worden en informatie veilig blijft. Maar ook het voorkomen van 'Hack Attacks' is een belangrijke taak van de Network Security Specialist.

U vertrouwt volledig op de ervaring en expertise die u heeft opgebouwd. Dan kunt u er zeker op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van de door u (niet) geleverde expertise.

Premie berekenen ›

Wij kennen uw beroepsrisico's zeer goed

Wij hebben nauw contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche en luisteren goed naar onze verzekerden. Zo zijn wij zeer goed in staat om de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering duidelijk af te stemmen op uw behoeften.

Verzekerd als geen ander...

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. De schadeservice via Beroepspolis.nl is daarom een erg belangrijk aspect van onze dienstverlening. Wanneer u geconfronteerd wordt met een schadeclaim, garanderen wij een voorspoedige en deskundige afhandeling!

En naast uitgebreide dekking bieden we ook een sterk servicegerichte bedrijfscultuur en staan onze deskundige adviseurs altijd klaar om u van dienst te zijn.

Maak een berekening ›