Beroeps­aansprakelijk­heid voor sales promotionbureau's

Als sales promotionbureau zorgt u dat de verkoop van diensten en producten van uw opdrachtgevers wordt bevorderd. Daar zijn wel beroepsrisco's aan verbonden.

Wij vinden het dan 100% logisch dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u een passende dekking biedt tegen schadeclaims die verband houden met door u verleende diensten en adviezen.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Zeker. Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van sales promotionbureau's tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Reputatie

Tijdens de afhandeling van een claim houden onze schadebehandelaars altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›