Beroeps­aansprakelijk­heid voor remedial teachers

Als remedial teacher kunt u worden ingezet voor kinderen die, door bijvoorbeeld leer- of gedragsproblemen, achterlopen op de rest van de klas of juist bovengemiddeld presteren en extra uitdaging nodig hebben. Als coach begeleidt u hen in dit traject. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en degelijke dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van patiënten of opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor remedial teachers hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Over Beroepspolis

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Maak een berekening ›