Beroeps­aansprakelijk­heid voor register casemanagers

Als professional register casemanager bent u onder andere verantwoordelijk voor het advies, de initiatie en uitvoer van het verzuimbeleid binnen een organisatie.

U vertrouwt volledig op de ervaring en expertise waaraan u jaren heeft gewerkt. Dan mag u er ook op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van de door u (niet) geleverde expertise.

Premie berekenen ›

Wij kennen uw risico's goed vanuit de markt

Met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering via Beroepspolis.nl kunt u zich als register casemanager helemaal richten op het aanbieden van de juiste kennis en kunde.

Schadefilosofie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Reputatie

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›