Beroeps­aansprakelijk­heid voor public relationsbureau's

U runt een public relationsbureau en u weet zeer goed hoe u een positief imago creëert voor bedrijven, organisaties en personen. Voor uw pr activiteiten heeft u een breed palet aan cross-mediale diensten ter beschikking en weet hoe u deze moet inzetten.

Om weerstand te bieden tegen eventuele schadeclaims van opdrachtgevers, vanwege door u uitgezette strategiën, bieden wij u een 100% passende beroeps­aansprakelijkheids­verzekering.

Premie berekenen ›

Absolute meerwaarde voor uw onderneming

Wij kennen de specifieke beroepsrisico's van pr, marketing en communicatie ondernemingen. Als specialistische verzekeraar voor de zakelijke verzekeringsmarkt onderkennen wij het belang van helder communiceren en van een snelle en flexibele manier van werken!

Schadefilosofie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Reputatie

Onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›