Beroeps­aansprakelijk­heid voor psychologen

Als psycholoog bent u professioneel deskundige in de psychologie. U bent meestal werkzaam in de geestelijke of jeugd gezondheidszorg. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en degelijke dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van patiënten of opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor psychologen hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever. Wij hebben op regelmatige basis contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u van.

Maak een berekening ›