Beroeps­aansprakelijk­heid voor projectmanagers en coördinators B&U

Als zelfstandige projectmanager of coördinator in de Burgerlijke en Utiliteitsbouw verzorgt u de dagelijkse leiding van projecten.

U vertrouwt volledig op de ervaring en expertise waaraan u jaren heeft gewerkt. Dan mag u er ook op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van de door u (niet) geleverde expertise.

Wat is de premie voor deze verzekering?

Ook voor projectmanagers of coördinator B&U hebben wij een geweldig aanbod!

Premie berekenen ›

En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›