Beroeps­aansprakelijk­heid voor product managers

Als interim product manager bent u verantwoordelijk voor marketingbeleid van een bepaald product of productgroep. U bent ervaren in het bepalen van onder andere de positionering, de doelgroep, de prijs, de verpakking en de promotie van het product.

U kunt er zondermeer op vertrouwen dat de dekking die wij bieden op de beroepsrisico's doordacht, flexibel, zeer effectief zijn.

Premie berekenen ›

Meerwaarde voor uw onderneming

Als aanbieder van specialistische verzekeringen voor de zakelijke verzekeringsmarkt onderkent Beroepspolis.nl het belang van heldere communicatie en flexibiliteit. Naast uitgebreide dekking bieden wij een aantrekkelijke beroeps­aansprakelijkheids­verzekering die afgestemd is op de specifieke behoeften van uw beroep.

Geschillen, schade en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›