Beroeps­aansprakelijk­heid voor privé detectives

Als particulier onderzoeker of privé detective verzamelt u gegevens die u zorgvuldig analyseert om onrechtmatige daden of een misdrijf op te lossen of te voorkomen.

In uw beroep kan u beschuldigd worden van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. Een vergissing, fout of misverstand zit in een klein hoekje. U wilt alles wat u hebt opgebouwd natuurlijk niet door zoiets kwijtraken.

Premie berekenen ›

Geschillen, schade en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Wij kennen uw risico's goed vanuit de markt

Met onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering kunt u zich als privé detective volledig richten op het aanbieden van de juiste expertise.

Maak een berekening ›