Beroeps­aansprakelijk­heid voor persvoorlichters

U bent persvoorlichter en daarmee de schakel tussen de organisatie en de media. Het verstrekken en toelichten van informatie doet u met veel ervaring en u heeft ook nauwe contacten met journalisten en redacties.

De zeer effectieve dekking van onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering biedt de juiste bescherming tegen de risico's die u kunt lopen als persvoorlichter.

Premie berekenen ›

Flexibel en uw reputatie voorop

Beroepspolis.nl staat voor een sterk servicegerichte bedrijfscultuur. En naast de uitgebreide dekking bieden wij een flexibele beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgestemd op de specifieke behoeften van uw onderneming. Zo kunt u op elk gewenst moment wijzigingen doorvoeren. Mochten er snelle beslissingen genomen moeten worden, dan staan onze adviseurs voor u klaar.

Wij hebben vaak contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever. Profiteert daar nu van!

Maak een berekening ›