Beroeps­aansprakelijk­heid voor personal assistants

Uw opdrachtgevers kunnen altijd op u rekenen als personal assistant (PA). U houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten, beheren van informatie en correspondentie en voor het tijds- en prioriteitenbeheer van uw klanten, waarmee u aansprakelijkheidsrisico loopt.

Daarom adviseren wij onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering aan. Een scherp geprijsde en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers.

Premie berekenen ›

Verzekerd als geen ander!

Als aanbieder van specialistische verzekeringen voor de zakelijke verzekeringsmarkt onderkent Beroepspolis het belang van heldere communicatie en flexibiliteit. Wij hebben nauw contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche en luisteren goed naar onze verzekerden.

Zo zijn wij zeer goed in staat om de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering duidelijk af te stemmen op uw behoeften.

Schadefilosofie en reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›