Beroeps­aansprakelijk­heid voor pedagogen

Als pedagoog bent u ook ondernemer en worden er veel plichten aan u gesteld. Maar u heeft als pedagoog ook unieke rechten. Zo bent u bevoegd om te dagvaarden en beslag te leggen.

U vertrouwt volledig op uw ervaring en expertise. Dan mag u er ook op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt en ondersteunt tegen onverwachte schadeclaims

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor pedagogen hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroepsaansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Geschillen, schade en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daar profiteert u direct van. Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›