Beroeps­aansprakelijk­heid voor notarissen

Als raadspersoon staat u uw cliënten juridisch bij. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Alternatief voor NN KNB-polis

Door de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) is een collectieve beroeps­aansprakelijkheids­verzekering afgesloten vanaf € 1 miljoen. Hieronder dient u als notaris(kantoor) zelf voor een verzekering zorg te dragen. Vaak is dat bij Nationale Nederlanden waar voor KNB-leden een mantel is afgesloten.

Sinds 2015 is van deze mantel de premie én het eigen risico fors verhoogd en het eigen risico is verdubbeld! Dit is hét moment om naar een alternatief om te zien.

Bereken indicatief uw nieuwe premie en vraag direct een offerte aan. Vraag vandaag nog een offerte aan en we leveren u per omgaande een passend voorstel. Desgewenst bespreken wij deze persoonlijk met u!

Premie berekenen ›

Geschillen, schade en uw reputatie

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›