Beroeps­aansprakelijk­heid voor maatschappelijk werkers

Als openbaar ambtenaar bent u ook ondernemer en worden er veel plichten aan u gesteld. Maar u heeft als maatschappelijk werker ook unieke rechten. Zo bent u bevoegd om te dagvaarden en beslag te leggen.

Zorg ervoor dat u een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers heeft met onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering. Natuurlijk tegen zeer scherpe tarieven.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor maatschappelijk werkers hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan.

Over Beroepspolis

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Maak nu een berekening ›