Beroeps­aansprakelijk­heid voor life coaches

Als life coach professional werkt met cliënten die het beste uit hun leven willen halen. Uw focus als coach richt zich niet alleen op zakelijke kwesties, maar ook het privé leven van de cliënt.

U vertrouwt op de expertise en tools (visualisaties, NLP, Voice Dialogue, BDR, etc...) waarover u beschikt. Dan mag u er ook volledig op vertrouwen dat onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u dekt tegen onverwachte gevolgen van de door u geleverde coaching.

Premie berekenen ›

Geschillen, schade en uw reputatie

Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering via Beroepspolis.nl kunt u zich als life coach helemaal richten op uw coaching-sessies.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan.

Wij hebben op regelmatige basis contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit uw sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Profiteer daar direct van!

Maak een berekening ›