Beroeps­aansprakelijk­heid voor interaction designers

Als interaction designer probeer je een zo'n optimale interactie te ontwerpen tussen de gebruiker en bijvoorbeeld een smartphone, game, website of tool. Als zelfstandig ondernemer heb je veel contact met klanten en opdrachtgevers. Je krijgt te maken met contracten, deadlines en afspraken met klanten, grafisch ontwerpers en projectmanagers.

Onze speciale ICT beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is een zeer uitgebreide dekking tegen technologie, media en telecommunicatie aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen scherpe tarieven.

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor jou bedoeld?

Zeker! Beroepspolis.nl is een gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor commerciële creative professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Geschillen, schade en je reputatie

Pas bij schade merk je hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen jou op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en experts uit je sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Onze schadebehandelaars houden rekening met je reputatie en de commerciële verhouding tussen jou en je opdrachtgever. Profiteer er direct van.

Maak een berekening ›