Beroeps­aansprakelijk­heid voor event professionals

Als freelance event professional bent u vol energie en passie bezig met het organiseren en managen van grote en kleine evenementen. U heeft veel ervaring en kent de ins en outs van de sector.

Toch kan er iets mis gaan en wordt u beschuldigd van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. En dan kunt u van onze expertise aan.

Premie berekenen ›

Wij kennen de evenementensector

Wij hebben nauw contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen uit de evenementensector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daarom zijn wij zeer goed in staat om onze producten nauw af te stemmen op behoeften.

Wij kennen de specifieke beroepsrisico's van event freelancers en daarom is onze beroep­saansprakelijkheids­verzekering speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers die verband houden met door u verleende diensten en gegeven adviezen.

Wij helpen u met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team deze snel, doeltreffend en efficiënt afhandelen.

Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever

Maak een berekening ›

Marktleider in evenementenverzekeringen

Klap assurantiemakelaars - waar Beroepspolis.nl een online activiteit van is - is marktleider in Nederland als adviseur voor het verzekeren van grote en kleine evenementen. Geïnteresseerd? Lees meer op onze evenementenwebsite.