Beroeps­aansprakelijk­heid voor EHBO-trainers goed geregeld!

Als gecertificeerd EHBO-trainer komt u bij veel bedrijven en organisaties om medewerkers EHBO te leren. Ook komt het voor dat u cursussen organiseert aan particulieren. Met uw werk redt u levens.

Toch kan het voorkomen dat u wordt beschuldigd van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. Dan mag u er 100% op vertrouwen dat onze verzekering u dekt tegen deze onverwachte gevolgen. Bij een EHBO-trainer ligt het grootste risico in het toebrengen van inwendig letsel. Daarom is het verstandig om bedrijfs­aansprakelijkheid aanvullend mee te verzekeren vanaf € 50,- per jaar. .

Premie berekenen ›

Heldere en betaalbare verzekering

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever

Wij hebben nauw contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche en luisteren goed naar onze verzekerden. Zo zijn wij zeer goed in staat om de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering duidelijk af te stemmen op uw behoeften.

Maak een berekening ›