Beroeps­aansprakelijk­heid voor diëtisten

Als diëtist adviseert u over gezond eten maar ook over eten bij gezondheidsproblemen. Bijvoorbeeld als een cliënt een dieet moet volgen vanwege diabetes of een allergie.

Soms kan er iets mis gaan en wordt u beschuldigd van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. Dat risico kunt u gemakkelijk en goedkoop uitsluiten. In uw beroep ligt het grootste risico in het toebrengen van personenschade. Daarom is het verstandig bedrijfsaansprakelijkheid mee te verzekeren. Dat kan al vanaf € 50,- per jaar als aanvullende dekking.

Premie berekenen ›

Schadefilosofie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Onze schadebehandelaars houden rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever

Degelijk verzekerd via Beroepspolis.nl

Wij hebben nauwe contacten met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche. Daarom wij effectief in staat om de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor diëtisten goed af te stemmen op uw behoeften. Onze dekking is zeer doordacht, flexibel en betaalbaar!

Maak een berekening ›