Dé beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor business analisten

Als business- of informatieanalist analyseert u de informatie van een bedrijfsproces. U onderzoekt onder andere wat de impact van grote en kleine wijzigingen aan diverse administratieve of IT-systemen kan zijn.

U weet precies wat u doet. Toch kan het voorkomen dat een opdrachtgever dat anders ziet en u verantwoordelijk stelt. Wij bieden dan een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering die precies bij uw bedrijfs- en beroepsrisico's aansluit.

Premie berekenen ›

Schadefilosofie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Als aanbieder van specialistische verzekeringen voor de zakelijke verzekeringsmarkt ziet Beroepspolis.nl het belang van transparante communicatie en een hoge mate van flexibiliteit. Wij hebben nauwe contacten met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche en luisteren naar onze verzekerden.

De dekking die wij bieden is doordacht, flexibel, en scherp geprijsd!

Maak een berekening ›