Dé beroeps­aansprakelijkheids­verzekering voor beveiligingsbedrijven

Als beveiligingsbedrijf bent u verantwoordelijk voor het goed verlopen van menig evenement. Daar waar mensen samenkomen wordt van u gevraagd om professioneel te opereren. U zorgt voor alle bezoekers en deelnemers en dat zij een gevoel van veiligheid ervaren.

Dan is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en degelijke dekking tegen ongewenste aansprakelijkheidsclaims van opdrachtgevers voor aantrekkelijke tarieven, zeker het afwegen waard!

Premie berekenen ›

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor u hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Verzekerd als geen ander...

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Maak een berekening ›