Beroeps­aansprakelijkheid voor art directors goed geregeld

Als interim art director in de reclamebranche ben je het ceatieve brein voor bijvoorbeeld een reclamecampagne en je bent verantwoordelijk voor het visueel aspect bij het realiseren ervan.

Deze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van marketing en communicatie professionals tegen schadeclaims van opdrachtgevers. Denk aan claims vanwege het schenden van auteursrechten of het overschrijden van deadlines.

Premie berekenen ›

Schade, geschillen en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen uit de reclame sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Daarom zijn wij in staat om onze producten nauw af te stemmen op de vraag.

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›