Beroeps­aansprakelijkheid voor architecten goed geregeld!

Als zelfstandige architect of bureau ontwerpt u gebouwen en begeleidt u de bouw ervan. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering die u een zeer goede en uitgebreide dekking biedt tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Wat is de premie voor deze verzekering?

Ook voor architecten hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroepsaansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Maak een berekening ›

Schade, geschillen en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Over Beroepspolis.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. En we bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›