Beroeps­aansprakelijkheid voor arbeidsdeskundigen goed geregeld

Als Arbeidsdeskundige adviseert u P&O en HR directeuren, managers en medewerkers op het gebied van belasting en belastbaarheid van de mens in relatie tot arbeid. Indien nodig laat u zich ondersteunen door de bedrijfsarts. U adviseert over aanpassingen van het werk of het inzetten van hulpmiddelen.

Ook bent u bekend met de relevante sociale wetgeving. Uw werkterrein is breed. Mogelijk bent u aangesloten bij de landelijke beroepsvereniging NVvA, Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen.

U heeft veel ervaring als deskundige en weet wat u doet. Toch kan het helaas voorkomen dat een opdrachtgever dat anders ziet! Wij bieden dan een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering die precies bij uw bedrijfs- en beroepsrisico's aansluit.

Premie berekenen ›

Goed verzekerd tegen lage kosten

Met een beroeps­aansprakelijkheids­verzekering via Beroepspolis.nl kunt u zich als arbeidsdeskundige 100% richten op uw werk.

Als aanbieder van specialistische verzekeringen voor de zakelijke verzekeringsmarkt onderkent Beroepspolis.nl het belang van heldere communicatie en flexibiliteit. Wij zijn zeer goed in staat om de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering duidelijk af te stemmen op uw behoeften.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›