Beroeps­aansprakelijkheid voor applicatiebeheerders goed geregeld

Als Applicatiebeheerders bent u verantwoordelijk voor de instandhouding van en het uitvoeren van wijzigingen aan de applicatieprogramma's en databases. Het grondig testen daarvan is erg belangrijk.

Ondanks dat u alles technisch goed heeft geregeld, kan er iets mis gaan en wordt u beschuldigd van iets waar u misschien niet eens verantwoordelijk voor bent. Dan beschermt een goede en scherp geprijsde beroeps­aansprakelijkheids­verzekering u hiertegen.

Premie berekenen ›

Transparante verzekering

Als aanbieder van specialistische verzekeringen voor de zakelijke verzekeringsmarkt ziet Beroepspolis.nl het belang van heldere communicatie en flexibiliteit. Wij hebben daarom ook nauw contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen in uw branche en luisteren goed naar onze verzekerden. Zo zijn wij volledig in staat om uw beroeps­aansprakelijkheids­verzekering op maat af te stemmen op uw behoeften.

Maak een berekening ›

Schade, geschillen en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›