Beroeps­aansprakelijkheid voor alternatieve zorgverleners goed geregeld

Miljoenen mensen volgen jaarlijks een alternatieve behandelmethode. Als alternatieve zorgverlener bent u actief in de complementaire zorgverlening. U krijgt te maken met steeds strengere opleidingseisen. Consumenten en zorgverzekeraars verwachten steeds hogere kwaliteits waarborgen.

Is deze verzekering voor u bedoeld?

Absoluut. Ook voor alternatieve zorgverlener hebben wij een geweldig aanbod! En met onze expertise bieden wij het beste uit de markt. Bereken direct uw premie voor een verzekering van uw beroeps­aansprakelijkheid. Desgewenst sluit u deze direct online af. Dat kan natuurlijk ook op een later tijdstip, bijvoorbeeld via de link in de offerte per email.

Premie berekenen ›

Schade, geschillen en uw reputatie

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›