Beroeps­aansprakelijkheid voor adviseurs stedebouw goed geregeld

Als zelfstandige adviseur stedebouw of bureau geeft u stedenbouwkundig advies aan gemeenten, vastgoedontwikkelaars of provincies en maakt de ontwerpen die daarbij nodig zijn.

De beroeps­aansprakelijkheids­verzekering van Beroepspolis.nl helpt u tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Schade, geschillen en uw reputatie

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen. Wij helpen met eventuele geschillen om te gaan. En mocht u toch geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen.

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›