Beroeps­aansprakelijkheid voor adviseurs landschapskunde goed geregeld

Als adviseur landschapskunde of bureau bestudeert u het landschap vanuit verschillende disciplines, waar onder de natuur- en menswetenschappen. Dat is uw expertise.

Onze expertise is de beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, een zeer goede en uitgebreide dekking tegen ongewenste aansprakelijkheids­claims van opdrachtgevers tegen aantrekkelijke tarieven.

Premie berekenen ›

Verzekerd als geen ander...

Wij beschermen u met onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering, die speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming, tegen schadeclaims van opdrachtgevers over verleende diensten en adviezen.

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Mocht u geconfronteerd worden met een schadeclaim, dan zal ons team snel en adequaat handelen. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›