Beroeps­aansprakelijkheidsverzekering voor account directors goed geregeld

Als interim account director in de reclamebranche bent u coördinator, bemiddelaar en beslisser in één persoon. U bent gezegend met een vooruitziende blik en u heeft het gevoel alsof er niets mis kan gaan. Maar een vergissing, fout of misverstand zit in een klein hoekje.

Onze beroeps­aansprakelijkheids­verzekering is speciaal afgestemd op het beschermen van uw onderneming tegen schadeclaims van opdrachtgevers.

Premie berekenen ›

Beroepspolis.nl kent de reclamebranche en is de specialist in beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen

Wij hebben regelmatig contact met verzekeringsadviseurs, juristen en deskundigen uit de reclame sector en we luisteren goed naar onze verzekerden. Wij kennen de specifieke beroepsrisico's van marketing en communicatie professionals en daarom zijn wij in staat om onze producten nauw af te stemmen op de vraag.

Pas bij schade merkt u hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Wij helpen u op een snelle en effectieve manier met eventuele geschillen om te gaan. En onze schadebehandelaars houden altijd rekening met uw reputatie en de commerciële verhouding tussen u en uw opdrachtgever.

Bij een schadeclaim is de dekking het uitgangspunt en niet het uitsluiten ervan!

Beroepspolis.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van aansprakelijkheids­verzekeringen voor ondernemingen en professionals. We bieden een uitgebreide dekking aan en hebben een servicegerichte bedrijfscultuur.

Maak een berekening ›